footer a { color:#ffffff;} footer a:hover { text-decoration:underline; }

Financieel

RABOBANK HELPT JE GRAAG!

Bij de aankoop van een nieuwe woning is de financiering een heel belangrijk onderdeel. Je wil vast graag weten wat je maandlasten zullen worden en welke kosten erbij allemaal bijkomen. Heb je interesse in woning in De Bank en Tuin van Mathenesse? Dan helpt de Rabobank je graag geheel vrijblijvend op weg.

Hoe werkt het?

De financieel adviseurs nieuwbouw van Rabobank, Martin de Ruiter en Murat Dogan, gaan graag met je in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning in De Bank en Tuin van Mathenesse. Met hun kennis van en betrokkenheid bij het project bespreken zij met jou de financiële mogelijkheden, zodat je zonder zorgen een woning kunt kopen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kijk dan alvast even op Hypotheek – Passend bij jouw situatie – Rabobank

ENERGIEZUINIG EN DUURZAAM WONEN

De Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. En dat belonen we. Koop je een milieuvriendelijke en duurzame woning in De Bank en Tuin van Mathenesse? Dan krijg je een extra duurzaamheidskorting. Kijk op de website van de Rabobank om de voorwaarden te bekijken.

Door dat de woningen geheel gasloos zijn, bespaar je ook op je energiekosten. Hieronder vind je een berekening van de gemiddelde besparing op de energiekosten met het wonen in één van de appartementen in de Bank en Tuin van Mathenesse.

  • Gemiddeld gasverbruik van een woning in Nederland: 1.169m3
  • Het verwachte elektriciteitsverbruik t.b.v. verwarming/warm water per appartement Bank en Tuin van Mathenesse en daardoor dus ook het gemiddelde verbruik van een woning in dat complex: 3.052 kWh
  • De gastarieven van Nuon, Essent en Eneco en het gemiddelde daarvan: EUR 3,43 per m3
  • De elektriciteitstarieven van Nuon, Essent en Eneco en het gemiddelde daarvan: EUR 0,76 per kWh
  • Het gemiddelde vastrecht van voornoemde leveranciers: EUR 71,28 per jaar
  • Netwerkkosten voor de gasaansluiting: EUR 168,51 per jaar

Dit betekent een gemiddelde besparing van €161,40 per maand uitgaande van deze cijfers. 

“De genoemde besparing is berekend op basis van het gemiddeld gasverbruik voor een woning in Nederland, te weten 1.169m3 en het gemiddelde verwachte elektriciteitsverbruik t.b.v. verwarming en warm water voor het complex aan de Mathenesserlaan. Deze verwachte verbruiken zijn berekend door een gecertificeerde bureau voor het berekenen van energieprestaties. Tevens zijn de gemiddelde tarieven voor gas, elektriciteit en vastrecht van Nuon, Essent en Eneco gehanteerd met peildatum 22-8-2022 evenals de netwerkkosten gas van Stedin. Aan deze vergelijking kunnen verder geen rechten worden ontleend en zijn louter bedoeld ter illustratie en indicatie.”

CONTACT

Neem contact op met één van de Rabobank adviseurs;
Martin de Ruiter of Murat Dogan of stuur een e-mail naar: nieuwbouw@rabobank.nl

 

INTERESSE IN DIT PROJECT?

Kom dan via de button op de inschrijfpagina. Na je inschrijving blijf je op de hoogte van alle updates omtrent het project.